Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CubeWorld pirat/serwery/postacie

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem sobie na torr [...] i jest cube world, ale wiem że tą gre jest trudno kupić, i jak to pobiore, będzie działać jak pirat minecrafta, i czy są serwery bez "premium", bez oryginalnej wersji gry? I coś tam pisali że postacie się nie zapisuja itd. ale takto im działa. Niech ktoś się wypowie kto korzysta z nieoryginalnej wersji :D Ale za każdą odpowiedź będę wdzięczny.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

nikt ci nie pomoże ,bo piractwa nie popieramy. Gre trudno kupić? mozna to zrobić kiedy tylko sie ma ochote o każdej porze dnia

tutaj

https://picroma.com/buycubeworld 

robisz konto ,wchodzisz w link i kupujesz co za problem?

nie istnieje w CW cos takiego jak premium i no premium jak narazie.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

No to srry, ale sam nie wiem co to jest skoro to nie pirat trza mieć konto a ludzie w to grają, sam nie wiem co o tym myśleć

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Kupując grę, masz po prostu oryginalną wersję, konto możesz w każdej chwili założyć, kupić także, jednak ściągając grę z jakiegoś innego źródła nie posiadając konta na którym wcześniej zakupiłeś grę, masz po prostu pirata.

Zakup gry jest także prosty, nawet na MPC ktoś zrobił chyba opis jak dokładnie kupić.

No i na koniec, wypowiedź er0l94 jest jak najbardziej słuszna i polecam zapamiętać ;]

Opublikowano

powiem tak.
kupując gre dostajesz możliwość odpalenia gry przez launcher, logując się na swoje konto.
pobierając gre możesz jedynie włączać grę przez plik Cube.exe i grać tak jak na oryginale. gra na dzień dzisiejszy niema zabezpieczeń, więc każdy może w nią zagrać. Mam nadzieję że Wollay niedługo to zmieni...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A minecraft non-premium, to nawet przypięli -.-

Tyle że w przypadku Minecrafta nie ma pirackiej wersji, tylko tak jak napisałeś, non-premium. Nie mając wykupionego Premium, możesz ściągnąć grę z oryginalnej strony i grać bez problemu, lub możesz ją zakupić i mieć dostęp do kilku innych opcji.

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa

Może jakiś mod zamknie

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

@UP Wkurwiasz mnie koles co 2 post piszesz "forum nie popiera piractwa" po 2 er0l juz napisał ze forum piractwa nie popiera wiec to jest czysty spam...

@TOP Piracka działa tak samo jak normala , ale na normalnej masz poczucie "wyższości" i ponadto szybkie aktualizacje zaraz po wyjsciu :)

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa

Może jakiś mod zamknie

Wyobraź sobie, że jak parę osób napisało to w temacie, to do każdego już dotarło.

Jak zrobić w tej grze serwer, i druga rzecz, nie za bardzo wiem co tu robić, za jakiegoś guidesa będe wdzięczny o co kaman w tej grze i niech nikt mi nie pisze że wystarczy poszukać, bo ja jestem leń śmierdzący ale like daje,

@down

"gówno mnie to interesuje :/"

Opublikowano

Co do poradników daleko nie musisz szukać, bo masz o tym całe subforum.
http://www.mpcforum.pl/forum/672-cube-world-poradniki/

A co w grze robić? właściwie... eksplorować świat, bić mobki, robić dungeony, rozwijać postać, zdobywać pety. Aktualnie tyle.

aha... Panowie, to że forum nie popiera piractwa nie znaczy że musicie o tym trąbić co kilka postów, bo nie dość że sami łamiecie regulamin, to jeszcze zaśmiecacie temat.
mówienie o wersjach pirackich nie jest jeszcze piraceniem, przecież nikt linku nie podał.
pamiętajcie że nie każdy z nas zarabia czy też ma na tyle wyrozumiałych rodziców którzy dają ot tak na gry.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...